Megmérgezték a cicámat. Nem eszik, nem iszik, , Mitcsináljak?
Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 09:18
11/22 anonim válasza:
Hogyne fogadná.Kötelessége a sürgős eseteket ellátni.Én is hívtam már hétvégén éjszaka az állatorvost, jött is 15 perc múlva, hajnali 3-kor.
12/22 A kérdező kommentje:
De én itthon nem tudok rajta segíteni???
2012. márc. 17. 14:38
13/22 anonim válasza:
ha megmérgezték nem.
először is tudni kéne mit evett, ehhez vérkép kell.Aztán kálium infúzió, valamit különböző ellenanyagok.
Miért, ha te mérget eszel,akkor anyukád tud segíteni, vagy hívja az orvost?
14/22 A kérdező kommentje:
Patkánymérget evett...de már 3 napja volt,,és még él!! De nagyon rosszul néz ki :((
2012. márc. 17. 14:42
15/22 anonim válasza:
Ha most nem viszed orvoshoz, holnapra meghal!!
K-vitamint kell kapnia, anélkül esélytelen.
16/22 anonim válasza:
Még nyomatékosítanám azzal, hogy a patkányméreg belső vérzést okoz, tehát a cica "szép" lassan belűlről elvérzik és vége! Ugye magadnak sem kívánnál ilyen halált..?? Tegyél valamit gyorsan!!
17/22 A kérdező kommentje:
A K-vitamint minden 20 percbe kapja!!!
2012. márc. 17. 15:14
18/22 anonim válasza:
Úristen, 3 napja szenved??? Kérlek tegyél meg annyit, hogy felhívod a hozzád legközelebbi ügyeletet, az 5-ös hozzászólásban van a link. Legalább beszélj egy orvossal.
19/22 A kérdező kommentje:
Máma már az orrán vette a levegot,es evett is
2012. márc. 18. 10:02
20/22 anonim válasza:
Akkor jól lesz .. Nem ehetett túl sokat, egy durvább patkányméreggel történt mérgezésnél minden nyílásukon véreznek (bocsánat), ha már eszik, akkor jól lesz, de azért megnézethetnéd orvossal, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!