Milyen cicanév illene rá?
kedves kérdező!
Nekem van egy 1 éves fehér és barnásarany színű szemmel rendelkező gyönyörűszép cicám! pont a tegnapi nap ellett meg, ígyhát nagymama lettem!:) a cicámat Kittinek hívják, szerintem ez a név nagyon illik rá, a napokban gondolkodom további neveken ,mert a kiscica is fehér! remélem sikerül majd választanod valami jó nevet!
Ugyanilyen(szem és szőrszínben is) cicám neve Artemis volt,biztos felmerül miért:DMert akkor futott nálunk a Sailor Moon sorozat és én azt hittem én vagyok a Vénusz és annak a cicája volt Artemis XD,jó jó kicsi voltam.
Most lesz cicám,ha fehér lesz és lány akkor Berri lesz vagyis Eperke,merthogy nekem is ez a becenevem:D,Ha fiú és szürke(totál szürke nem az a házi foltos) akkor Georgie, a kedvenc divattervezőmről:D
Nekem ez ugrott be: PUSZI! :)
Szerintem, várj ki egy olyan spontán pillanatot amikor majd valami nagyon ráillő kicsúszika szádon, na az lesz az igazi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!