Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A kinti kandúrcicámnak a...

A kinti kandúrcicámnak a verekedéstől begyulladt a szeme, hogy tudnám itthon kezelni?

Figyelt kérdés
A szemhéja alatti rész teljesen bedagadt.A retinán nem látszik sérülés.Máskor is volt már ilyen,de ennyire nem volt csúnya.Meleg vizes vattával megtisztítottam.(Még mielőtt bármit gondoltok 13 éves vagyok és a szüleim nem rohangálnak vele a szerintük apróságok miatt állatorvoshoz.)
2012. márc. 14. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Kamilla-teás vatta a meleg vizes helyett.
2012. márc. 14. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez nem a verekedéstől, sokkal inkább a kötőhártya-gyulladástól van, ami ha idültté válik, vakságot okoz.

Apróság?

2012. márc. 15. 19:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem nem apróság csak a szüleim szerint.ÉS biztos,hogy verekedéstől van,mert a szeme alatt,felett és a szemhéjon véres sebek vannak(karmolástól).
2012. márc. 15. 22:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Amúgy pedig már volt neki ilyen csak nem ennyire csúnya és nem lett vak!Ezt aznap írtam mikor láttam,hogy olyan a szeme és mára egész szép lett a kamillától.
2012. márc. 15. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok, örülök neki, hogy használt a kamilla. A kandúrok meg már csak ilyenek. :)
2012. márc. 16. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!