Mi baja lehet a macskámnak?
Figyelt kérdés
Egész nap olyan mintha be lenne rúgva, vagy be vett volna egy csomó nyugtatót. botladozik, meg olyan furcsán megy mintha szédülne. evett rendesen meg ivott is. Lehet ez a napkitöréstől? Vagy valami más baja van?2012. márc. 9. 20:41
1/5 anonim válasza:
Napkitöréstől ? Ezt hülyeségnek tartom .
Ha kinti cica , nem evett véletlenül valamit kint ?! De nem hiszem mert ha azt mondod eszik-iszik rendesen akkor nem lehet nagy baj .
Ha meg benti cica , akkor meg csak "rossz" napja van :D
Őszintén : ha egész hétvégén ilyen , akkor hétfön vidd el a dokihoz vagy érdeklődd meg a dokitól mi baja lehet !
2/5 A kérdező kommentje:
Benti macska és csak a bolti kaját eszi sajnos(miattam). Egyébként már 15 éves és még nem csinált ilyesmit, viszont nem hullik a bundája, az összes foga megvan. Tegnap még rohangált a papírgalacsin után, amit dobtam neki. Furcsa lenne, ha egyik napról a másikra így leépülne. Ma reggel és délután evett és nagyon sokat, feltűnően sokat ivott. És amikor megemelem, elhagyja magát és úgy lehet hajtogatni, mint egy rongybabát. Ahova leteszem ott marad és néz ki a fejéből. Tudom, hogy öreg, de azért remélem, még nem hal meg.
2012. márc. 9. 21:29
3/5 anonim válasza:
Vidd állatorvoshoz, a reménykedéssel nem segítesz rajta.
4/5 Beatles-lány válasza:
Nem evett macskamentát?
Attól egy kicsit ilyenek lesznek!
Lehetséges,hogy megmérgezték!
Előfordulhat!
Benti cica? Esetleg napszúrás?
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tegnap még rongybaba szerű volt, és egyfolytában aludt, akár hova tettem, de ma reggel arra ébredtem, hogy kaparja a hálószoba ajtaját, és kaját kért, aztán rohangált és teljesen normálisan viselkedik. Azt olvastam, hogy a macskáknál az agyrázkódásnak vannak hasonló tünetei, bár nem tudom, hogy hova tudja annyira beütni a fejét, de a lényeg, hogy jobban van. Minden esetre holnap délután elviszem állatorvoshoz. Még egyszer köszönöm a válaszokat.
2012. márc. 11. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!