A macskáknak jó vagy rossz ha sétáltatják őket pórázon?
Az en cicam kinti koborlos, de kis kora ota tanitom. Le lehet hurrogni, hogy ez rossz a macskanak stb., de ha nem tetszene neki, egyszeruen elmenne. Ha megunja a tanitosdit, elmegy aludni, vagy egyszeruen nem csinalja meg a trukkoket :)
Hamon is setaltattam, de csak az udvaron, hogy szokja a mellettem levest. Van egy "folyoso" az udvarunkon es ott szoktunk le-fol menni. Mostanra ham nelkul is tud mellettem setalni.
Ha kiviszed az utcara, vagy megy majd oromeben vagy lekuporodik ketsegbe esve. A bajok ott kezdodnek, hogy raadd a hamot. Persze van macska aki ezt is jol viseli, de a legtobb kuszva probalja leszedni a "fenevadot" a hatarol. Ha van udvarotok, eloszor mindenkeppen ott szokja a setalast. Utana is csak kutymentesebb, nem forgalmas utcakra vidd! Mindig jutalmazd, hogy jo dologhoz kosse a ham felteveset! Sose rangasd vagy turelmetlenkedj vele, mert hamar el lehet jatszani a bizalmat!! Remelem segithettem. :)
Kedves 3. váloszoló.
Kabd be!:)
Megint a harmadik vagyok.
Mit kapjak be ?
A macskát ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!