Ha egy ideges típusú, vadabb kutyához hoznék egy 3hetes kiscicát, megérezné a szagát?
Nem lenne a szobába a kutya. (Németjuhász keverék) csak a konyhába lenne. Egy kiscicát hoznék haza, egy estére. ha dobozban hozom, észrevenné a kutyám,megérezné egyből a szagát? vagy eltudnám sunnyogni? mikor a tengerimalacom hoztam haza,azt se érezte meg.Mondjuk ez biztos más :/
kérlek építő válaszokat adjatok, ne negatívat.
Köszönöm!
Sajnos a kutyám idegzete nem éppen stabil.. Ez hosszú történet. A macskákat ha lent sétáltatásnál meglátja, feláll a szőre, ugat, megvadul. De sajnos egy kutyát sem kedvel, csak embereket.
Igen sajnos merész helyzet lenne felhozni egy csöpp cicát,csak abban reménykedek hogy mivel kicsi, nincs még jellegzetes cica szaga.De lehet most én vagyok a hülye :S
Muszáj lenne hazahoznom. Bántani nem tudná mert végig mellette lennék,de félek hogy akkor is kiszúrná,és vihetném el,mert ugatna folyamatosan és kaparászna. :/
3-as, 4-es: EGY ESTEROL VOLT SZO!!!
Remelem azota mar megoldodott. Velemenyem szerint egy estebol nem lesz gond! De nagyon vigyazz a cicara! A 3 hetes nagyon kicsi cica, joforman meg a szeme sincs nyitva! Miert kell ilyen hamar elhozni az anyjatol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!