Kullancs a macskaban, mit tegyek?
A Frontline szart sem er :(( Mar elnezest a negativ reklamert! Az allatpatikaban lehet kapni bolhanyakorvet, ami jo kullancsra is! Mit jo, szuper!!! Amikor mondtam az eladonak a Frontline-t hoggy nem hasznal, mondta mostanaban sokan nincsenek vele megelegedve! A nyakorv utan 3 honapig nem volt bennuk kullancs! (Annak ellenere, hogy kullancsra ugy 6 hetig hatasos)
Kullancs kiszedesben profi a csalad! Napi 4-5 kullancs a minimum, ami belement a macskaba (Frontline-os idoszak). Lehet kapni kullancs kiszedo csipeszt. Szemoldok csipesszel is lehet, de macerasabb. A speci csipesszel osszecsiped a kullancs alatt, kozvetlen a borenel, es csavarod korbe, amig el nem enged!
Nekem kinti-benti cicám van,de ahogy jön a jó idő inkább kint van.Sima egyszerű házi cica,perzsa beütéssel,de alig van benne kullancs.Nyáron talán havonta 1,max 2 alkalommal találunk benne,de ennyi.Ha bent van a cica,akkor mehet szinte mindenhova(kanapé,ágy,székek) tehát kicsit félnék a helyetekben,hogyha ennyi kullancsot szed össze szegény:(
Szerintem nézzétek át minden alkalommal,ha bejön a házba és igen a fésű valóban jó megoldás lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!