Felnőtt fekete kandúr macskának milyen nevet adjak?
Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 18:33
21/35 anonim válasza:
Ha lenne macskám CICERÓ nevet adnám neki szintől függetlenul.
22/35 anonim válasza:
RUDI!
rrrrrrrrrr...rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..rrrr
(dorombolásilag is jó ez a név. És ő is megtanulja, ez egy olyan név!)
26/35 Freyja válasza:
Nekem is volt egy gyönyörű nagytestű koromfekete, kalandos életű kandúrom, akit imádtam. Bonifácnak neveztem el.
A család minden tagja imádta őt és hol Bonifácnak, hol Boninak szólítottuk. Már régen nincs velünk, de még most is hiányzik.
27/35 lacatka válasza:
Nézd meg a macskát alaposan! Szerinted van valamilyen jellem vonása? Ha igen,akkor keress erre a típusra, egy általad ismert ,akár irodalmi, filmbeli ,személyes ismerős, híres ember STB. kereszt nevet ! Ha ez nem működik,egyszerűen nevezd : Tappancs Őrmesternek _,vagy Karom Marcinak.
29/35 EagleHUN válasza:
Lucifer (Becézheted Luci-nak, Feri-nek, Ferci -nek is...)
(Nekem volt ilyen nevű, fekete kandúrom fehér "zoknival" a homlokán és mellkasán szembefordított kis fehér háromszögekkel)
30/35 Harmonii válasza:
Az én kandúrom fekete-fehér a neve Árnyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!