Mivel lehet macska mellett hangyát írtani?
21:50
Például? milyen fajta?
név?
21:50 vagyok!
Figyelj,nekem is volt cicám,és én is használtam irtókat...a mérget nem kell kiszórni,mert ezek házikóban vannak!Ezek úgy működnek,hogy leteszed a földre,és a hangyák belemennek és magukkal viszik a kis méregmorzsákat ahol fészkelnek,egy morzsát sem hagynak a földön...na aztán a lakoma után végük van!
De ha megkérdezed az eladót,hogy melyik nem ártalmas az állatokra,akkor biztos segítene....de ezeket már úgy gyártják,hogy házi állatokra ne legyen veszélyes!
Én BioKill-el irtottam hangyát, nem ártalmas rá, a macskát is be lehet vele fújni a bolhák ellen. Azért ne hagyd, hogy felnyalja, várd meg, amíg megszárad, csak utána engedd oda.
Nálam egy fújás elég volt.
Amit az előző írt, a házacskában lévő írtószert is használtam cica mellett, de nekem attól maradtak a hangyák sajna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!