A cicám sántít gyanakodok h eltört a lába de rá tud álni csak nagyon sántít és be van dagadva. És hogy jöjjek rá hogy el van -e törve vagy nem?
Tudom már nem aktuális, de viszont a véleményem akkor is leírhatom. Te aki ezt írtad, hogy reméled ha a gazdi eltöri a lábát, akkor magának is házi megoldást keres, te nem gondolkozol?
Attól, hogy valaki szegény, nincs pénze elvinni orvoshoz a macskát, nem rossz ember. Nagyon sok olyan ember van, aki kirakja a maradékot az udvarra/utcára és rámennek az állatok, de viszont többet nem tud értük tenni. Ez is elég egy nemes gesztus. Ha meg még be is viszi a lakásba és neveli az még szebb, viszont van ilyen helyzet. Vagy eszek, vagy a macskám viszem orvoshoz. Gondolkozz! Legalább nem hagyja magára kint az udvaron/utcán, hanem próbált rajta segíteni.
Amúgy ugyanebben a helyzetben vagyok én is. Remélem a cica azóta már bőven helyre jött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!