Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi baja a macskámnak? Vérző,...

Mi baja a macskámnak? Vérző, viszkető sebei vannak, amelyek csak önmagára nézve fertőzőek, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Házilag szeretném kigyógyítnai, nem akarom állatorvoshoz vinni. Kérnék tanácsokat és tapasztalatokat!A cicámnak viszkető sebei vannak a nyakán hátul, és a fején, illetve már a hasára is ráterjedt. Nagyon csúnya neki. Már kezeltem ilyen sebolajjal, de nem múlik neki. Még nem kentem le fertőtlenítővel, de az lesz a következő lépés azt hizsem, ugyanis az előbbi nem használt. Különben csak önmagát fertőzi,másra nem ártalmas. Nem tudom mi lehet ez. Szeretnék neki egy ilyen tölcsért szerezni a nyakára, h legalább azokat a részeket ne tudja vakarni. Hol tudok ilyet szerezni?
2012. febr. 19. 20:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Már volt nálunk is állatorvos, és azt mondta hogy gombás fertőzés, adott neki inekciót,(meg persze mondta h eljön két hét múlva ellenőrizni, azóta is jön, és hiába szóltunk neki) de nem múlik el, szóval nekem is vinnem kell az állatklinikára. :(
2012. ápr. 17. 20:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Elvittük és nagyon sokba került volna még a diagnosztizálása is, így általános kezelést kapott minden kórokozóra, ami lehetséges, de abba kellett hagyni, mert nem lehetett pénzel bírni, erre már majdnem meggyógyult magától, és most ahogy újra terhes megint kijött rajta a tünet, szóval ez már visszatérő marad neki...
2012. júl. 24. 20:50
 13/13 anonim ***** válasza:
A macska NEM TERHES, hanem vemhes, vagy népiesen "hasas". És NEM szülni fog, hanem fialni, elleni. Ja, és nem "inekció", hanem inJekció. (nyelvtannáci voltam)
2012. júl. 24. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!