Másfél hete születtek kiscicáink és ma hajnalban arra ébredek, hogy az ágyamra vitte az anyukájuk a kiscicákat, hogyan tudnám azt elérni, hogy visszamenjenek a dobozba?
Jaj, nagyon édes lehet.
Nekem azt csinálta a macskám, hogy nyáron mikor megszült, meleg volt és a szobám ablaka nyitva volt (egyébként a teraszunkra néz az ablakom). Mikor mentem haza, olyan furcsa volt a szobám. Hozzáteszem az egyik szerényem ajtaja elég rossz volt, ha sokáig nyomkodta az orrával, akkor ki tudta nyitni. Hát benéztem oda és az összes kiscica ott volt a polcon... Meg mikor onnan kivettem, akkor az én cicám is próbálkozott hogy az ágyamra pakolta őket... Elég akaratos cica volt, de aztán megértette hogy ott mégsem lehetnek. Visszatettem őket a helyükre, beszéltem hozzá, és mikor együtt voltak a dobozban sokat voltam mellettük, simogattam őket, hogy nyugodjon meg.
Nincs eléggé biztonságos helyen a doboz a macska számára, valami eldugottabb helyre rakd. Nálunk ez szokott a gond lenni. úgy gondolhatta a te ágyadban biztonságban vannak:)
Az én macskáim a pincében voltak amíg kicsik, de oda mindig bejárt a család cicázni így a macska átvitte a kicsiket a kutyaházba. Na azon aztán megijedtem, mivel egy nagy kutyám is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!