Szerintetek valami komoly baja lehet? (tobb lent)
Nyilván nem jó, ha megeszi a nyakörvet, de a "méreg"-es válaszolót megnyugtatnám, a macskának konkrétan akkor sem lesz semmi baja, ha a nyakára csepegtetett bolhairtó cseppeket lenyalogatja, max. habzik a szája, mert keserű, de elmúlik.
A macskád meg lehet attól fogyott le, hogy féreghajtani kellene. Esetleg többet, jobb minőségűt kell neki enni adni.
(Én nagyanyámtól kapok agyfaszt, azt hiszi halálra eteti a két macskáját, még mondja is, hogy milyen kövér a macska, aztán épphogy normális a testsúlyuk.)
koszonom szepen a valaszokat,megnyugodtam hogy nem lesz beteg a cicam!
Es ha vettem neki Wiskas-t,mert azt nagyon szereti,csak ki akartam probalni valami uj kajat,de ugy latszik hogy nem jo.
A szuleim nem akarjak orvoshoz vinni,de ma felhivom az orvost.
Akkor milyen elelt vegyek neki?
Elvittem a dokihoz es feregtelenitette es a Cat Chow etelt ajanlotta,amitol helyre fog jonni.A doki azt mondta hogy az etelben a feherje tartalmat kell nezni,ami a Cat Chow-nal 32%.Az egesz 1960Ft volt(az etellel egyutt).
Koszonom szepen a valaszokat!
Én kiskorában mindig tejet adok a macskáknak.
Volt már vagy 20 macskám és egyiknek se lett semmi baja.
Kamu nyálas korban élünk az itt a baj, kitalálnak mindenféle baromságot. Kint laknak akkor is amikor - 20 van, és semmi bajuk. Minél jobban kényezteted annál gyengébb lesz.
Egy macskának edzettnek kell lennie.
Féregtelenítve se volt még egyik macskám se ez nem természetes. Egyébként ugyanazt eszik amit én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!