Hogyan tudom bolhátlanítani a cicámat?
Olvasgattam és nem tudom mi lenne jó, mert sok helyen írják, hogy a bolhák jó része már immunis a bolhanyakörvekre.
Kinek milyen módszer vált be ebben a témában?
Köszi a válaszokat.
Én is sokat küszködtem a cicákon folyamatosan visszatérő bolhákkal,és több helyen érdeklődtem ezügyben.
Kezdetben próbálkoztam Frontline cseppekkel(ez először működött,másodjára egy hónap helyett már egy hét múlva vakaróztak szegények.Emellett senkitől nem hallottam pozitívat erről a szerről).
Akkor próbálkoztam a fürdetéssel+bolhanyakörvvel,de SEMMIT nem használt,annyira gyengék ezek a cuccok,ráadásul nagyon rossz szaguk van,ami a bolhákat nem,csak a cicákat zavarták.
Én is tanácsot kértem állatorvostól,és ő egyértelműen az Advocate bolhairtó cseppet ajánlotta,ami nem csak külső,hanem belső élősködőkre is hat.
Bolhanyakörv semmit nem ér. A bolha cseppek meg 3 hónapig tartanak, kb 2000 ft. Nekem drága.
Ami bevált mástól hallottam és kipróbáltam. Mindenre jó, bolha, hangya, stb. Csak vigyáz a macska szemébe ne kerüljön!(Kutyát is ezzel szoktam befújni, bolha ellen)
Neve.
Biokill, a gazdaboltban szoktam venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!