Frissen (tegnap) műtött/ivartalanított cicám orra teljesen száraz és eléggé csillog a szeme. Lehet hogy lázas?
Mérd meg a lázát (én többször megtettem, a dokitál is láttam ugyanezt). Csavard egy pokrócba ha egyedül vagy, a lázmérőt olajozd meg, dugd a fenekébe. Nem lesz tőle boldog, de simizd közben, vond el a figyelmét. 39,5 c felett lázas a cicó, akkor viszont uzsgyi az orvos.
Köszönöm a választ és a hasznos infokat!
Még annyit kérdeznék,hogy ha valóban lázas,akkor ez arra utal,hogy valami probléma,gyulladás alakult ki a műtét után?Vagy azt,hogy elkezdett dolgozni az immunrendszer?
Először mérd meg a lázát. Azt sajnos nem tudom, hogy műtét után normális-e az alacsony láz, de nem hiszem.
Az is lehet hogy nem lázas, csak elkezdett fájni neki. Eltarthat néhány napig amíg újra a régi lesz, de ha nagyon levert, fájdalmat mutat jobb visszavinni a dokihoz hogy megnézze. Lehet hogy csak fájdalomcsillapítót fog kapni.
Ha lázas, akkor viszont hívjátok fel a orvost hogy mit ajánl, mert embernek való gyógyszerrel nem lehet kezelni.
Megmértem tegnap a lázát,hát nem volt nagyon boldog tőle:)de úgy néz ki,szerencsére nem lázas.Azóta már sokkal élénkebb,eszeget,jön-megy,mint egy kis búvár a gallérjában:)
Többször ki is akart szaladni az ajtón,de egyelőre még nem szabad neki..
Még 5 nap és varratszedés,addig fél lábon is kibírjuk:)
Köszönöm a válaszokat és az érdeklődést!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!