Azt hiszem, eltört a macskám farka, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Természetellenesen lóg neki, amikor hízelegni próbál, akkor is ugyanúgy van, szinte biztos, hogy el van törve. Hozzáérni meg már nem is merek, mert nyávog, fúj és karmol. Rajta kívül még van másik kettő, az egyik véletlenül nekiment hátulról, azt hittem, hogy ott helyben vége is lesz neki, mert a sérül csúnyán megtépte azon nyomban.2012. febr. 10. 15:58
1/9 anonim válasza:
Állatorvos? Az enyémnek is eltört,azt csináltam,hogy nagyon szoros kötést tettem rá,hogy szépen forrjon neki össze. Végül is szépen forrt,de a mai napig nem tudja felemelni,hanem görbén lelóg neki.
2/9 anonim válasza:
Első vagyok.Szóval tegyél rá kötést és pár hónapon belül kutya baja sem lesz. :)
4/9 anonim válasza:
Tökre ugyanazt kell csinálni, más csonttörésnél. Röntgen, ha kell gipsz. Logikus, nem?
5/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam ezek közül mindre, de hozzá sem tudok érni, mert szanaszét karmolna, ami sajnos már meg is történt a mai nap folyamán.
2012. febr. 10. 16:17
6/9 anonim válasza:
Kérd meg egy rokonodat vagy valakit,hogy fogja addig meg. Jó vastagon (kesztyű,kabát) öltözzön fel és akkor nem fogja érezni a macska ellenállását. :D
7/9 Mailerdeamon válasza:
Ha lóg és fáj neki szinte biztos hogy törött. Ne próbálkozzatok otthon semmivel, ne feszegessétek, ne kötözgessétek és ne is hagyjátok hogy így forrjon össze. Vigyétek el orvoshoz, ő szükség szerint elkábítja majd hogy rendesen meg tudja vizsgálni, röntgenezni.
8/9 anonim válasza:
Kedves első válaszoló, remélem ha eltörik a lábad, az orvos érzéstelenítés nélkül fogja visszaszuszakolni a helyére. Csak ennyit kívánnék neked.
Természetesen orvoshoz kell vinni. Az enyémnek el volt törve, nem voltam benne biztos, másnapra beszéltem időpontot az orvoshoz, és reggelre konkrétan letört a farka. Értsd csak egy véres csonk maradt. Hát annyira nem értékelte.
9/9 anonim válasza:
Ha egy macskának sérül a farka lógatja. Nem biztos hogy törött, de én a te helyedben sürgősen elvinném orvoshoz, az a legbiztosabb, nem a magán kezelés.
Ha nem mered kézzel megfogni, egy műszaki kesztyű segítségével próbálkozz, s így próbáld belerakni a macskavivőkébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!