Melyik alom jobb a következők közül?
Ne haragudjatok, tudom, hogy sok ilyen kérdés van, el is olvasgattam őket, külön mindegyikről olvastam hideget meleget, érdekelne, hogy ezek közül melyik a legjobb szerintetek minőségben, illetve árban. Bármilyen információ jól jön az almokról. Köszi!
MultiFit Diamonds szilikát alom
MultiFit Hygiene White nem csomósodó alom
MultiFit Bio Fresh csomósodó alom
Premiere Excellent csomósodó alom
Premiere White Sensation csomósodó alom
Még annyi, hogy most össze-vissza veszek olcsóbb almokat, de az a problémám, hogy nem szívja jól el a szagokat, pedig reggel-este kiszedem amit ki lehet. Sokan írják, hogy a sparos, meg aldis almok milyen jók, de valamiért én ezekkel bizalmatlan vagyok.
Én is a szilikátosat javaslom. De szerintem abból tök felesleges a drágát megvenni, nincs számottevő különbség köztük.
Én ilyet is szoktam használni:
és most akciós lesz a Tescoban, 1099 Ft lesz péntektől.
Néha az Aldiban is van szilikátos, az is 8 literes és 2000 Ft, de sajnos nincs mindig.
Eddig csomósodót használtam, és a pisi mindig leragadt a tálca aljára, szerintem amiatt is lehet jobban érezni a szagot.
A szilikátosnál csak a kakit kell kiszedni rendszeresen? Az egészet pedig mennyi időnként kell kitakarítani?
Akkor lehet, hogy kipróbálom azt, amit javasoltál, úgyis tescóban vásárolunk.
Mit javasoltok, hogy először keverjem össze a régi, hagyományos alommal? Nagyon remélem, hogy be fog válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!