1 hete megmentettem egy macska életét! (? )
Ott mászkált szinte halálra réműlve a kocsik alatt. Én meg hazahoztam, mikor hazavittem, csontsovány volt, és félholt. Mostanra már rendbe jött, egészséges meg minden, az állatorvos is mondta hogy minden rendben. Szerintetek ezt soha az életében nem fogja elfelejteni? Mert csak nekem hajlandó híjzelegni meg dorombolni, másnak nem.
Szerintetek?
(Mennyi helyesírási hiba van ebben? Mert mindig ezzel is jönnek mások...)
Biztos benne marad valamennyire ez a rossz élmény, bár lehet, hogy később majd oldódik. Nekem is volt utcáról felszedett cicám, idegenektől élete végéig félt, a páromat is nehezen szokta meg, pedig ő nagyon szereti az állatokat.
réműlve = rémülve
híjzeleg = hízeleg
:)))
Egyszer én is felhoztam egy kiscicát a parkolóból,itt éldegélt velünk a harmadikon 2 hétig,de levittem utána anyuékhoz vidékre.. majd megszakadt a szívem,úgy megszerettem..
kb 2 hónapig élt anyuéknál vidáman,mígnem a szomszéd kutya elkapta szegényt..
azóta sem tudom,jól tettem e hogy felhoztam..
talán még ma is élne,ha én nem szólok bele az életébe..
Utolsó: ha nem hozod fel, soha az életben nem tapasztalta volna meg, mi az, hogy szeretik. Mi a jobb? Végigélni egy hosszú életet úgy, hogy az utcán laksz, és nem szeret senki vagy egy rövidebbet, de úgy, hogy nagyon szerettek? Szerintem egyértelmű a válasz, jót tettél a cicával! : )
NAGYON nehéz megszerezni egy cica bizalmát, és előfordulhat, hogy egész életén át, csak benned fog tudni megbízni. Ez időigényes folyamat, de megéri, meglátod majd.
A végéhez pedig: remülve, hízelegni, hogy előtt vessző, és előtt nem feltétlenül : )
Amúgy nagyon szép, amit tettél!
Egyszer összeszedtünk egy macsekot az út széléről. Még kicsi volt, ketten voltak, a másikat addigra már elütötték... Szóval, megmentettük az egy szem macsekot, nagyon hamar felépült a soványságból. Az egyetlen amit észre lehetett rajta venni, hogy iszonyatosan nyávogott mindig amikor elmentünk otthonról, el akart szökni többször is...
Így átkerült végül a szomszédhoz, mert ott mindig van valaki otthon, aki tud vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!