Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek, hogy előbb kaphass...

Mit tegyek, hogy előbb kaphassak kiscicát?

Figyelt kérdés

Tegnap láttam az AP-n az "101 Cats" c. műsort, és nagyon megtetszettek a cicák. Megkérdeztem apától hogy kaphatok-e egy szobacicát. Azt mondta hogy igen, ha mindenből ötös leszek évvégén. De hamár szobacica, akkor mondta, hogy fajtiszta legyen (bár ez nem lényeges most).

Tudja nagyon jól, hogy nem lehetek mindenből ötös. Tesiből (igaz, sportos alakom van) de nem bírom a hosszútávú futást, így abból csak 3-asokat, 4-eseket szerzek. Németből utál engem a tanár, és folyton k*csögösködik velem, sorra szedem be a hármasokat. Matekhoz meg egyszerűen az agyam nem jó (bár mondjuk ha sokat gyakorlok menne, de mindegy...).

A névnapom március 20.-án lesz, és hogyan kérhetném meg apát, hogy hadd kapjak arra? Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket! :)

13/L

2012. febr. 5. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

"bár mondjuk ha sokat gyakorlok menne, de mindegy..."

LOL. Semmit nem akarsz megtenni a cicáért, de kell, mert az JÁR NEKED.

2012. febr. 5. 23:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Na akkor mit gondolsz, miért mondta apukád, hogy "ha mindenből ötös leszel"? :D Már most gyártottál vagy öt kifogást. Nagy felelősség egy fajtatiszta macska, és komoly anyagi költségekkel jár!
2012. febr. 6. 14:09
 3/5 A kérdező kommentje:

PONTOSAN tudom, hogy mivel jár egy macska. Mert nemrég pusztult el az a gyönyörűszép török angóra macskám, aki az egész eddigi életemet végigkísérte. Tavaly májusban pusztult el.

A volt macskámat (9-10 évesen is) én etettem, én almoltam ki, én gondoskodtam az ennivalójáról (értsd. ha elfogyott neki a konzervje/tápja, kezembe nyomták a pénzt (vagy én a zsebpénzemből fizettem) és szépen lesétáltam a sarki kisboltba megvenni.) 10-11-12 évesen. Mert nekem az én cicám volt a mindenem.

Visszatérve, tanácsot szeretnék kérni, nem kioktatást, vagy okoskodást. Nem nagy kérés.

2012. febr. 6. 15:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Az meg szerintem nem olyan húú de nagy bűn, ha a fajtatisztát és a fjtisztát összekeverem. Szerintem senki sem tökéletes. Vagy igen?
2012. febr. 6. 15:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi a kifogás? Ha az előzővel rendesen törődtél, nem látom az okot, amiért nem lehet.
2012. febr. 8. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!