Milyen gyakran kell takarítani a macskaalmot?
szia!!
nekem kér cicám van,és mi úgy szoktuk,hogy ha megérezzük,hogy kaki volt,akkor rögtön kiszedjük,illetve napi rendszerességgel kiszedjük az alomból!!Viszont a teljes alomcsere nekünk minden másnap megtörténik,és ki is mossuk akkor a macskabudit!!Mondjuk szerintem ez attól is függ,hogy mekkora cicák vannak,mert cicától is függ ,hogy melyik mennyit pisil!!nekünk is az lenne az egészséges,hogyha külön vécéjük lenne,de sajnos ez a helyhiány miatt nem igazán megoldható!!Meg úgyis mindig oda megy az egyik,ahova a másik hívja....az viszont tényleg túlzás ,ha csak egyszer pisil az alomba!!Tényleg azt kell tenni,mint az előző hozzászóló,hogy kiemelni kis lapáttal a pisis almot,amit mi használunk almot,tömbösödik,így a szennyezett rész egyben kiemelhető!!A teljes alomcserét meg neked kell eldönteni,de szerintem nem árt,ha minél gyakrabban megteszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!