Ha bent tartom a macskámat nem vernek le semmit?!
Számíts arra, hogy le fognak verni ezt-azt. Az enyém is szokott, egyszer leborított egy nagy szobanövényt állványostul, ami nem kis teljesítmény. Nem direkt csinál ilyeneket, vele is előfordul, csakúgy, mint az emberekkel.
Alomraszoktatás: cicafüggő. Az enyém nagyon hamar kapcsolt: megkapargattam neki az almot, és a hangja hallatán rájött, hogy oda kell pisilnie. Utána is figyelgettem, és mikor láttam, hogy megint kell neki (zaklatottan kereste a helyét), rátettem az alomra. Negyedjére már nagy peckesen vonult pisilni magától.
Van egy állati jó könyv, szerintem a legtöbb könyvtárban kölcsönözhető:
Amy D. Shojai: Kölyökmacskák. Minden, amit a kiscicákról tudni kell és tudni lehet
Nagyon olvasmányos és tele van rengeteg hasznos tudnivalóval!
A perzsa macskák nagyon édesek, szeretni valók. Nyugodtak, de kissé makacsok.Attól hogy tudják, hogy hol az alom, szeretnek dugi wc-ni. Ha játékosabb kedvükben vannak ugyan olyan huncutok mint a többi cicák.
Amióta van cicám ,attól rettegek hogy ne hogy kiszökjön, mert nehéz befogni.Egy ilyen szép cicának hamar lábakél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!