Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskát szeretnék tartani...

Remi kérdése:

Macskát szeretnék tartani panel lakásban. Hogy tudom arra szoktatni hogy ne menjen az erkélyre? Vagy nem kell félni, hogy leugrik? érzékeli a magasságot? 7. ről van szó.

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 19:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

meg lehet tanítani. A miénk nem esik ki. Mert megtanítottuk. Magától bizony kiesik. A barátnőmé rossz volt. Az is tudta, hoyg nem szabad, csak annyira szeretett verébre vadászni, hoyg csalt. De az a szobában sem fogadott szót. Az asztalon járt. Ki is esett. Eltörte a lábát a harmadikról.

A miénk szót fogad. Most is nyalja ahasát, ami meg van műtve - rászólok -erre abbahagyja(bár vissza"pofázik" De nem nyalja . Magam is csodálkoztam.

2012. febr. 2. 21:26
 12/18 Mailerdeamon ***** válasza:
65%
És amelyik nem fogad szót az így járt? Szerinted ezt a macska is érti? Nem mi vagyunk érte felelősek?
2012. febr. 2. 21:29
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Hát az a harmadikról esett le. Harmadikról megmaradnak. A miénk szót fogad, az ablakba is kiül, de viselkedik.Az erkélyen is szépen elfetreng aföldön, meg a virágok közt. A barátnőmé egy hátsójával állta korláton, két lábával kívül!!! a függőleges falon, negyedikkel integette a verebet - jóhogy kiesett.

De az enyémnek sikerült megtanítaní, úgy ahogy írtam. Kitartottam az erkélyen jól meglóbáltam, közbemn mondogattam hoyg jujjjujjj, és aztán a folyosó ablakán is ugyanezt mert ugye amacsanak nem egyértelmű. S jól megtanulta, ezért kimehet. Azért írom, mert nem tudod, a tied milyen. H atanulékony és szófogadó, akkor ezt csináld vele. Valószínűleg megcsinálja. Ha nem szófogadó, vagy butább, akkor nem bízhatsz benne. A macskák különbözőek. Amelyik pákosztos, abban sztem amúgy sem lehet bízni. A mienkben meg lehet bízni, ezt legalábbbis jól megtanulta.

2012. febr. 2. 21:50
 14/18 A kérdező kommentje:

A macska fajtájától nem függ?

a perzsák nyugodtabb természetűek mint a házi vagy sziámi macskák legalább is ezt hallottam.a perzsák szeretnek sokat pihizni.

2012. febr. 3. 16:32
 15/18 Penszy ***** válasza:
Szerintem sehogy nem tudod rászoktatni h.ne menjen ki az erkélyre ,a lételemük a szabad levegő ,és a madarak figyelése. Igaz h. nagyon jó az egyensúly érzékük ,de a baj bármikor megtörténhet ,és lehet hogy 9 életük van ,de nem éri meg kockáztatni ! Szóval szerintem ne engedd az erkélyre ki !
2012. febr. 3. 21:56
 16/18 anonim ***** válasza:

A mi macsekunk egy olajos hordóba esett bele anno puszta kíváncsiságból, pedig gondolhatod, hogy esze ágában nem volt megfürdeni benne.

Szép csillogó volt a szőre tőle egy darabig :D

Ha cicát akarsz olyan magasan, mindenképp tegyél hálót az ablakba, mert a madarak, bogarak, bármi után kiugorhat, még ha tudja is, milyen magasan van.

És gondolom nem akarod, hogy a macsek kinyúlva várjon a bejárati kapu előtt...

2012. febr. 4. 22:21
 17/18 anonim ***** válasza:

Ja, és persze ne engedd ki az erkélyre!

Erre nagyon jó módszer lenne egy 2. szúnyoghálós ajtó mondjuk az erkélyajtó elé.

Így legalább a bogarak nem jönnek be, a macska nem megy ki, de nyitva maradhat az ajtó.

2012. febr. 4. 22:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Rakj szúnyoghálót az ablakra, oda mehet! Imádnak ablakban ücsörögni, mindenképpen old meg valahogy! :)
2012. márc. 30. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!