Macskát szeretnék tartani panel lakásban. Hogy tudom arra szoktatni hogy ne menjen az erkélyre? Vagy nem kell félni, hogy leugrik? érzékeli a magasságot? 7. ről van szó.
meg lehet tanítani. A miénk nem esik ki. Mert megtanítottuk. Magától bizony kiesik. A barátnőmé rossz volt. Az is tudta, hoyg nem szabad, csak annyira szeretett verébre vadászni, hoyg csalt. De az a szobában sem fogadott szót. Az asztalon járt. Ki is esett. Eltörte a lábát a harmadikról.
A miénk szót fogad. Most is nyalja ahasát, ami meg van műtve - rászólok -erre abbahagyja(bár vissza"pofázik" De nem nyalja . Magam is csodálkoztam.
Hát az a harmadikról esett le. Harmadikról megmaradnak. A miénk szót fogad, az ablakba is kiül, de viselkedik.Az erkélyen is szépen elfetreng aföldön, meg a virágok közt. A barátnőmé egy hátsójával állta korláton, két lábával kívül!!! a függőleges falon, negyedikkel integette a verebet - jóhogy kiesett.
De az enyémnek sikerült megtanítaní, úgy ahogy írtam. Kitartottam az erkélyen jól meglóbáltam, közbemn mondogattam hoyg jujjjujjj, és aztán a folyosó ablakán is ugyanezt mert ugye amacsanak nem egyértelmű. S jól megtanulta, ezért kimehet. Azért írom, mert nem tudod, a tied milyen. H atanulékony és szófogadó, akkor ezt csináld vele. Valószínűleg megcsinálja. Ha nem szófogadó, vagy butább, akkor nem bízhatsz benne. A macskák különbözőek. Amelyik pákosztos, abban sztem amúgy sem lehet bízni. A mienkben meg lehet bízni, ezt legalábbbis jól megtanulta.
A macska fajtájától nem függ?
a perzsák nyugodtabb természetűek mint a házi vagy sziámi macskák legalább is ezt hallottam.a perzsák szeretnek sokat pihizni.
A mi macsekunk egy olajos hordóba esett bele anno puszta kíváncsiságból, pedig gondolhatod, hogy esze ágában nem volt megfürdeni benne.
Szép csillogó volt a szőre tőle egy darabig :D
Ha cicát akarsz olyan magasan, mindenképp tegyél hálót az ablakba, mert a madarak, bogarak, bármi után kiugorhat, még ha tudja is, milyen magasan van.
És gondolom nem akarod, hogy a macsek kinyúlva várjon a bejárati kapu előtt...
Ja, és persze ne engedd ki az erkélyre!
Erre nagyon jó módszer lenne egy 2. szúnyoghálós ajtó mondjuk az erkélyajtó elé.
Így legalább a bogarak nem jönnek be, a macska nem megy ki, de nyitva maradhat az ajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!