Az igaz, hogy a prémium tápoktól nem lesz annyi széklete a macskának, mint a gagyibb tápoktól?
Most lett teljesen benti cicám és ma is már kétszer kakilt. Szerintem ez nem normális.
Azt olvastam, hogy a minőségibb tápokból kevesebbet is kell adni és a széklet is kevesebb lesz. Ez igaz?
Sajnos most nem igazán tudnék megvenni mondjuk egy Acanat vagy Royal canint, de egy cat chow-nál már érezném a változást?
Melyik tápot ajánljátok?
Ivartalanított kb másfél éves nőstény cica.
Az enyém szerencsére nem kényes.
A purina gyártja a cat chow-t is.
De nagy franc, az van írva a cat chow-hoz, hogy fokozatosan szoktassuk a macsekot az új táphoz, egy héten keresztül. Össze is kevertem neki, de úgy láttam, hogy a régi fogyott inkább, ugye az teli van ízfokozóval... :S
Na majd megszokja az újat.
Szia!
Én Orijennel etetek, napi egy széklet van.
Ha tudod, keress olyan állateledel boltot, ahol tudsz kimérve venni tápot, úgy olcsóbb.
(Bp-en pl a Fény utcai piacon van egy, én ott veszem az Orijent, 1850 Ft /kg).
Köszi!
És az neked körülbelül mennyi ideig elég?
Megfontolandó, hogyha hosszú távon ugyanannyira jön ki, mint a gagyi, na meg az se mindegy, hogy az almot milyen gyakran kell cserélni, a cica egészségéről nem is beszélve.
Szia!
Egy kiló kb 3-4 hétre elég, de nekem kistermetű macskám van, kevesebbet is eszik, mint más macskák.
Köszi!
Az enyém is elég kicsike.
Most megetetem vele a cat chow-t, amit vettem, ha nem vagyok vele megelégedve, akkor kipróbálom az orijen-t, vagy az acanat, mert úgy látszik hosszú távon megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!