Hogy szoktatható le a macska a WC-ből ivásról?
Én pont azt hallottam, hogy utálják a macskák ha a vizes tál a kajás mellett van..
Nálunk egy pici lavór van letéve a fürdőben a földre, mert a kisasszony csak a csapból folyó vízből volt hajlandó inni, de így akkor és annyit iszik amikor akar, és én se félek, hogy most épp melyik kistálat rúgom fel a lakásban..
Az is megoldás lehet, hogy nem csak 1 ivóstákát kap, hanem mondjuk 4et 5öt, szerte szét a lakásban, hidd el megtalálja és ha a fedőt ráhajtod a wc-re akkor előbb utóbb rászokik a kistálkra, vagy a lavórra :D
utolsó vagyok, mióta aranyhal is van a lavórban, mégtöbb időt tölt a lavór mellett, naponta kell cserélni, de így tuti inni fog.
Az első macskám már több mint 1 éves volt, mikor először láttam inni :D
Imádom a cicákat, mindig kitalálnak valami cukiságot:D
Én is az előttem szólók véleményét osztom, fedő le és üveg itatótálka széles és lapos:-)))Az tuti, hogy a kis szőrgomolyag nagyon fog méltatlankodni a forrás elapadása miatt:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!