Milyen macskafajta illene hozzám?
Brit rövid szőrű, Egzotikus rövid szőrű, Korat, Ragdoll, Orosz kék, Skót lógófülű.
Amúgy a whiskas.hu-n van egy ilyen teszt, hogy milyen cica illik hozzád. És ott van minden cicáról leírás is.
Remélem segítettem.
burma, tonkinéz ezek is aranyosak :)
nekem eddig csak tonki volt (ami ugye félig burma félig sziámi) egy fiu és nem nagyon jött oda hozzám csak én hozzá de akkor nagyon barátságos:-) olyasmi mint a sziámi nagyoon aranyos. igazából én még a maine coont ajánlanám de az hosszu szőrű
:)))))
nekem (vagyis a páromé, de én vagyok az anyukája, és nálam lakik) karthauzi cicám van ... a legédesebb, legokosabb fajta...apukám is alapból utálja a macskákat, de Bendikét (ez a neve)még ő is szereti...beszél hozzá, a cica pedig, ha hazajönnek a családtagok, mindhez odamegy, és sokszor köszön is ... mert ő ilyen fajta kb 100 000.- egy jobb vérvonalú, de szerintem a sziámi sem olcsóbb ...és így hogy egy ilyen cicóval élek, elmondhatom, megéri...már majdnem kutya, képzeld még (fajtajellemző) apportíroz is :) (befőttesgumival meg ilyen apró dolgokkal szoktunk visszahozósdit játszani)
...nézz utána a neten, hogy milyenek a fajtajellemzők, (asszem a háziállat.hu-n is sok cica le van írva)de szerintem a karthauzi a leg... (ja alapból én sem szeretem a macsokat:)...)...
(és nem összekeverni az orosz-, vagy a brit kékkel)
...sok sikert a választáshoz:)
(ma pl. amikor felébredtem és csak mocorogtam éhes volt a lelkem, és odasietett a fejemhez, hogy megnézze, ébren vagyok e, de nem reagáltam a kis szimatolására...így letelepedett a lábamhoz...felemeltem a fejem, ránéztem és ő rám nyávogott.../és a hangjuk is hihetetlenül édes/)
Első vagyok.
Izé,én is mentem a whiskasra és nekem a bengáli jött ki,de nekem ő nem tetszik:S
Uhm,majd lesz egy kérdésem mindjárt kiírom,de előbb feltérképzem a cica oldalt:D
Am neked mi jött ki kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!