Az egyik kiscicámnak (12 napos) össze van ragadva a szeme. Egyszer már kimostam, de megint összeragadt. Mit tehetek?
Még csak 12 naposak most nyíladozik a szemük, de az egyik kismacskának össze van ragadva mind a kettő szeme. Nemtudom mit csináljak! Mossam ki most kamillával, vagy várjak még vele pár napot?
Egyébként ilyen csipa szerüség miatt ragadt össze. Félek hogy valami baja lesz, begyullad a szeme a mosástól.
Egyszer már kimostam, de akkor langyos vízzel, szét is nyílt a szeme semmi gond nem volt, de láttam hogy mind két szeméből ilyen csipa szerüség folyik! :( A többi kismacskával ilyen gond nincs, nekik szépen szétnyílt a szemük!
Nyálkahártya-gyulladása van szegénynek.
Kamillás főzettel kell neki lemosni, lehetőleg minden nap. De vigyázat! Egy vattapamaccsal csak egy szemet kezelj, mert áttrjed a fertőzés! És ha jól tudom, a többi kicsi is elkaphatja.
Tegnap volt ez a kérdés, felesleges még egyszer leírni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__259609-mit-t..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!