Mit tegyek a kiscicáimnak begyulladt a szeme?
Basszus, ettől úgy ki tudok akadni... Nem pénzigényes megoldás. És mivel akarod majd őket etetni, napfénnyel?
Amúgy meg, ha nem viszed őket orvoshoz, megvakulhatnak. Tapasztaltam, de nem a saját macskáimon.
Szívből sajnálom szerencsétlen állatokat, akiknek ilyen gazdájuk van.:S
(Ja, amőgy az anyamacska ivartalanítása max. 10 ezer ft lenne. Ha belegondolsz, hogy ennek "megspórolásával" mennyi szenvedést okozol neki, hány kilátástalan sorsú kiscicát segítesz erre a világra...)
azt azért ne részeletezük, hogy mennyi egy lány cica ivartalanítás, mert errefelé akár 16ezerbe is belekereül.
De amúgy kammilla tea, mennyi ideje csinálod nekik?
Nekünk meg direkt mondta a doki a kamillát. De, ha félted tőle, akkor max nedves vattával törölgesd a szemüket, de SEMMIKÉPP SE HAGYD ÖSSZERAGADNI! Ha hagyod, a macskák egy idő után megvakulhatnak! Ha ez macskanátha, akkor nem fogjátok megúszni a pénzt. Akkor orvoshoz kell vinni és kapnak injekciót. Amúgy csak egyre rosszabb lesz.
Mi hoztunk el ilyen kiscicákat, akiket a "gazdija" hetekig "kezelt" kamillával meg ilyen-olyan kenőcsökkel, de a szerencsétlenek csak egyre xarabbul lettek. Megsajnáltuk őket, és elhoztuk, hogy felgyógyulhassanak. A szerencse az egészben az, ha már nem foglalkozott velük rendesen, legalább megvakulni nem hagyta őket, a törölgetésével.) Tiszta lázasak voltak, és gondolom mivel jósokára jutottak orvoshoz, kétszer is menni kellett velük.
Persze, hogy nem szabad piszkálni, de bele kell mindenkinek kalkulálni, ha elvisszük Kormost megműttetni 9000- (szét kell nézni, nem neten hirdető milyen hiper-szuper dokinál lehet csak ivartalaníttatni. Máshol is rutin műtét, a mi dokink idősebb, tapasztalt, de nem olyan felkapott és sokkal olcsóbb is.) vagy, Kormost nem műttetjük, mer' drága. Akkor a kis macskák megszületnek, etetjük őket, míg el nem tudjuk sózni, meg ha beüt a krach és betegek lesznek, akkor járjuk a dokit, és esetleg a végére már kijön annyi, ha nem több, amennyibe az került volna, hogy kormost "kipakolja" az orvos.
Köszönöm mindenkienk a válaszát aki normálisan irt és kiállt mellettem!!:D
akkor tovább probálkozok a kammilateával!!!
Az orruk az nem folyik szép egézséges kiscicák és a 3bol csak 1nek van nagyon begyulladva a szeme!!!
És nem tudom annak az emberkének van-e macskája aki ilyeneket irt,imádom a macskákat és normálisan foglalkozok vele nem az én hibám h nem tudom elvinni az állatorvoshoz ha eltudnám elvinném elhiheted!!és azt is elhiheted h nem napfénnyel táplálkoznak hanem normális macskakajával!!!!!ivartalanitani pedig NEM akarom a macskám mert imádom a kiscicákat és akad gazdájuk sööött..., kidobni pedig nem fogom őket az utcára ebbe legyél biztos!!!és mielött vkit leugatnál h milyen gazda nézz mélyen magadba és gondolkozz el azon h nem mindenkienk van lehetősége elvinni őket orvoshoz(anyagi ok)!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!