A cicák is szoktak pukizni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 20:06
11/17 anonim válasza:
Két cicám van, most múltak egy évesek, és kiskorukban sokszor éreztük:) Valami iszonyat volt...sunyi büdös puki...belefutsz a felhőbe, a macska meg ártatlan bárányként néz...sokat nevettünk rajta:)
12/17 A kérdező kommentje:
hehe:) ez aranyos:D
2009. máj. 28. 16:14
13/17 anonim válasza:
asszem.. meg oly büdös hogy csak na xD
14/17 anonim válasza:
Szoktak. Főleg mikor terhesek, iszonyatosan nagyokat és büdöseket...
15/17 anonim válasza:
Nekem egyik cicám olyat produkál :D :D Mikor először meghallottam, nagyon nevettem rajta. De rajta kívül még 11 [tizenegy] cicám van, és nem hallottam még őket. :D És eddig 4 cicám volt vemhes (ha jól számolom) azok közül egyik 3x, egy másik pedig 4x (3 évesek most ők 2en), és még soha nem hallottam ilyenkor, h pukiztak volna. egyébként bizonyos első cicát (nevezzük nevén, Wolfit) azóta már többször is hallottam, de nem éreztem, h szaga lett volna. De lehet azért, mert ők kinti cicák. :)
17/17 anonim válasza:
Persze hogy szoktak. Nekem 7 cicám van de még csak az egyiket halottam fingani. De az ritka büdös volt! :D
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!