Mikor tüzel a perzsa cicám?
Én azt szeretném ha a születésnapomon szüljön a cicám,de ezt nem lehet befolyásolni!Tessék ez egy válasz..
Igen a te dolgod,hogy mi lesz a cicával...Mivel egy kislány vagy aki lehet nem veszi észre,hogy méhgyulladása van a cicájának és az a szegény állat (aki nem tehet róla,hogy egy ilyen ember vette magához )meghal,mert TE felelőtlen voltál és a szüleid is...Tudod te egyáltalán,hogy milyen egy ellés?Milyen az mikor elakad a kölyök?Mit kell csinálni mikor a cicamamának nincs teje?Nem akar törődni a picikkel?Tudod te egyáltalán,hogy mi számít jó születési súlynak?Mit csinálsz ha elfolyt a magzatvíz és nem jönnek a kicsik?Úgy hiszem,hogy nem lesz a válasz..Nem korrekt dolog tudatlanul dönteni élőlények életéről!De itt akárki mondhat bármit mert úgyis azt hiszed,hogy jó az amit teszel.
Ide figyelj utolso!!!
Kepzeld tudom ezeket a dolgokat,mivel o is nalam szuletett es a testvereivel nem foglalkozott az anya de en felneveltem oket,most boldogan elnek az uj gazdijuknal.
Es nem kislany vagyok hanem egy 15 eves lany.
Ugyhogy csak hallgass!!!!
Lenne idom veluk foglalkozni,az o testvereit is en neveltem.
De nem furcsa hogy meg nem tuzelt?
Mar 8 honapos...
Amugy megegyszer mondom hogy csak jovore lesznek kiscicai.
Nyakra-főre bizonygatod,hogy értesz a fajtához,de nem tudod,hogy mikor kezdenek tüzelni :) A perzsa nem egy keleti fajta akik 6 hónaposan tüzelnek...
IVARTALANÍTÁS és nem kell ilyeneken járnia az eszednek :)
nem fogom ivartalanitani mert emberek mondjak!!!!
Az en macskam,ha valami tortenik vele az en hibam!!!
Es ismerem a fajtat,tudom hogy nem 6 honaposan tuzel.
De mer nem a kerdesre valaszoltok???
Ne mind masrol irjatok!!!!
Semmi kozotok hogy mit csinalok a macskammal!!!!!
Bocsanat,az elozo valaszomnal nagyon ideges voltam
Most van egy mas kerdesem.
Lehet hogy mar ivarerett csak nem tuzel,mert nincs kandurok tarsasagaban(nem erzi a jelenletuket)?
Most 9,5honapos.
nem bocsátok meg és mért nem tudod megfogadni az értelmes tanácsokat?
Menj fel egy hirdető oldalra és nézd meg mennyien szaporítják a perzsát :( te is egy akarsz lenni közülük?
Ha nem gond akkor raknál fel képet a cicádról?
9,5 hónaposan nem ivarérett!Ha 11 hónaposan tüzelni fog akkor se lesz ivarérett.Egy perzsa 14-16 hónaposan vonható tenyésztésbe addig még nem ivarérett.
Szomorú,hogy azt írod,hogy ha bármi gond lesz akkor a te hibád lesz és ez így is van csak nem értem,hogy tudsz a lelkiismereteddel elszámolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!