Hány cicát hozzunk?
Figyelt kérdés
Tavasszal valószínűleg hozunk cicát. Egy testvérpárt hozzunk? Gyakran 3-ig iskolába vagyok. Drága kiscicánk egyedül volt, sajnos elütötték, mert volt, hogy unalmában kijárkált az utcára, pedig sokat foglalkoztunk vele... :( Ha kettő cicát hoznánk, azok nem unatkoznának annyira?2012. jan. 8. 12:11
2/9 anonim válasza:
akármennyi macskát hozol mindig ki fognak járni az utcára, és nem unalomból hanem csak azért mert a macska természeténél fogva szabad és felfedező
3/9 anonim válasza:
Kettőt hozzál!! ez aranyszabály. Mindig kettő kell, mert akkor nem unatkoznak és nem csatangolnak el. Nekem nagy udvarom van, most sajnos egy cicával, mert elpusztult a párja. Sose mentek még el messze, maximum a szomszédba. Most hogy meghalt a párja, sokkal nyugtalanabb, többször megy el a szomszéd cicához játszani. Mindig kettőt kell hozni, mert társas állatok
4/9 anonim válasza:
3 cicánk van de mégis unatkoznak kijárnak az utcára stb.. és nincsnek is mindig együtt. 6 hónaposak. Szóval annyit hozz aminnyel el is bírsz....
5/9 anonim válasza:
Ja ez mamáméknal van így.
Nekünk 1 benti macskánk van este van csak kint. Soha nem mnet még el! Soha!
6/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem 5 macskám van, de általában az utcán, a bokrunk előtt napoznak; pihennek és játszanak. Volt már olyan cicánk amelyiket elütötték, de így is kijárnak.
Volt -régen; egyszerre- 22 macskánk is, de azok is kijártak együtt, bármit is csináltunk. Akérmennyi lesz, szerintem úgy is kijárnak.
Am. kertes házban; egy kicsi faluban élünk...:D
8/9 anonim válasza:
Két macskát hozzatok, de ivartalanítva legyenek, mert akkor kicsit lustibbak lesznek. Tapasztalat :)
9/9 Szalai Livia válasza:
Nekünk 3 macskánk van. Az egyik 10 áves a másik kettőt hoztuk, testvérpár. Jobb ha van egy öregebb macska és úgy lehet fiatal macska is, mert ha az öreg macskának nincs kölyke az uj kiscicákat nézi a kölykének gondoskodni fog az idősebb a fiatalabbrol es nemhagyja, hogy le menjen az utcára (tapasytalatbol mondom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!