A cicám nyakán nagyon nagy seb van és az egyik felén még szőr sincs rajta. Akkor lehet ezért lehet étvágytalansága és náthája?
2012. jan. 2. 14:42
1/6 anonim válasza:
irány doki..de szerintem allergia..macska nátha mástól lehet
2/6 anonim válasza:
Húúúú baz.meg,te elmebeteg vagy,hogy nem rohansz rögtön állatorvoshoz!!!!Minek az ilyen állatnak macska?
3/6 anonim válasza:
Utolsó: számból vetted ki a hozzászólást. Ez a szegény állat hetek óta szenved, ez a hibbant "gazda" meg itt vár gyógyítást. Remélem, neki is lesz egy f..a bőrbetegsége, amit nem fog kezeltetni.
4/6 anonim válasza:
Kérlek szépen kérdező, vidd el a cicádat állatorvoshoz! :(
Tályognak tűnik, amit kezelni kellene!
5/6 anonim válasza:
Szia!
Lehet ételallergia is! Nemrég olvastam egy ilyen cikket, vidd orvoshoz! A legtöbb helyen csak a gyógyszerekért, beavatkozásokért kérnek pénzt, egy gyors vizsgálatért külön nem!
6/6 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam,hogy allergiás valamire.
És az miért van,hogy nagy a hasa?
Lehet vemhes?
De akkor miért nem eszik sokat,nem értem ezt a betegséget.
2012. jan. 5. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!