Körülbelül mekkora egy macska tüdőkapacitása?
Azért kérdezem mert most lesz a macskánknak egy kisebb műtéte. Altatni nem akarjuk és azt mondta az orvos hogy megoldható de akkor addig(kb. 1 perc) a macska nem vehet levegőt számomra sem érthető okból. 1 Percig ugye bírja a cica levegő nélkül. Vagy talán fél...
Tényleg egy kis műtétről lenne szó.
És mégis, szólsz a macseknak, hogy ne vegyen levegőt?
Vagy befogod az orrát?
Elég kamu a kérdés... egyrészt ez állatkínzás lenne, másrészt orvos nem mond ilyen baromságokat.
Hahó! Ekkora marhasággal én még nem találkoztam már bocsánat!
Nem tudom a macska tüdőkapacitása mekkora, de képtelenség amit szeretnétek a cicával elművelni! Altatás vagy bódítás ami szóba jöhet, semmi más!
Esetleg vízbe akarod fojtani és kíváncsi vagy meddig bírja a szerencsétlen :-((( elképesztő ez a kérdés, amennyiben tényleg komoly akkor a doktortól kérdezd meg , hogy lehet rávenni egy macskát, hogy 1 percig ne vegyen levegőt, embernek is elég megpróbáltatás:-), ha nincs gyakorlata ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!