Vörös kiscicámnak milyen nevet adjak? (ötleteket várok)
Figyelt kérdés
:)2009. máj. 20. 18:46
13/27 anonim válasza:
Íme pár vörös cirmusnak való név:
- Főnix
- Tigi
- Tigris
- Láng
- Sárkány
- Félix
- Tüzes
- Tüzecske
- Vöri
- Ördög
- Piros
Esetleg még a Hurkácska is jó... :)
Sárky
14/27 anonim válasza:
Hát, mi mindig elajándékozzuk a kiscicákat, de minden alom vörös cicája Szimba volt :) Sok helyen meg is tartották ezt a nevet!
Biztos édes kis cicus, sok boldogságot kívánok nektek.
15/27 anonim válasza:
mili,mila nekem ezek tetszenek.
16/27 anonim válasza:
a vörös színéből adódóan lehetne chilli :)
tipikus macska név pl a Cili (cica) nekem is Cecília a nevem :) de valami kellemes bájos név is lehetne, akár olyan, mait a gyermekemnek adnék. Kandúr macsek vagy nőstény? Lehet unisex név is mint a Gyémánt, Tündér, Angyalka, Szirén ;) Gizmó, Baba
Ha emberi neveket adnék neki akkor ak övetkező lány és fiú nevek lennének: Lili, Alex, Ármin, Kamill(a), Dorka, ...
17/27 anonim válasza:
Dzsindzsi? - azt hiszem héberül vöröset jelent :) De lehet, hogy tévedek :)
18/27 anonim válasza:
Lehetne narancs is a neve,majd írj hogyan döntöttél ezek közül az ötletek közül ( az összes válasz alapján).
20/27 anonim válasza:
Az enyém Mázli volt, imádtam.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!