Szép Cica szerinted? Más vélemény? Kritika? =)
Figyelt kérdés
Sziasztok, bocs a "hülye" kérdésért.:)
Csak érdeklődnék mi a véleményetek a cicámról, mert a nevét is itt Kérdeztem meg és a Desi (Desdemona) név nyert, Desiről szeretnék véleményt kérni. :)
Neked melyik kép tetszik a legjobban Róla?
Pár "kép":
Még kisebb volt:
Tudom a cipő de egyből a lábamhoz feküdt és cukin nézett:)
Mostani képek:
Nekem az utolsó a kedvencem Róla :)
Előre is köszi a válaszokat:)
2011. dec. 24. 00:15
11/29 anonim válasza:
12/29 A kérdező kommentje:
Nagyon helyesek.:)
2011. dec. 24. 01:30
13/29 anonim válasza:
Gyönyörű a cicád, öröm volt nézni a képeket, szerintem nagyon-nagy részben brit rövidszőrű van benne :)
14/29 anonim válasza:
de jópofa, olyan, mintha szakálla lenne :D amúgy a mostaniak közül a 3. a legjobb, olyan Gandalfos rajta :)
15/29 A kérdező kommentje:
13/14 nem tudom anyja egy kóbor macska akit meg se tudnak fogni, apja ismeretlen, de a tesója is fekete volt.:D
Köszönöm :)
2011. dec. 24. 19:57
16/29 anonim válasza:
Nekem minden cica szép a maga módján. Még a most talált menhelyi félszemű, tépettfülű, kurta farkú kandúrbandi is :)
17/29 anonim válasza:
Nagyon szép cica, gyönyörű! Nagyon édes kis pofija van :)
18/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2011. dec. 26. 16:20
19/29 tyrion97 válasza:
az én cicáim után a legszebb :)))))))
20/29 A kérdező kommentje:
Róla is kapunk 1 képet?:))
Igen minden gazdinak sajátja a leglegleg:)
2011. dec. 26. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!