Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek brit rövidszőrűek...

Szerintetek brit rövidszőrűek a lenti linken lévő cicák? 35ezerért akarják eladni!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

35.000Ft-ért kínálja ezeket a brit cicákat egy tenyésztő (törzskönyvvel 65.000), de nekem inkább hasonlítanak házimacskára, mint brit rövidszőrüre!

Szerintetek?

2011. dec. 23. 18:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ezek sima házimacskák, a leírásodban az első linked lenne az ami fajtatiszta, de amit kommentben linkeltél az is házimacska, nehogy kiadj értük pénzt.Nem tudom mennyit akarsz egy fajtatisztára szánni, de szerintem brit rövidszőrűek nem olcsók.

Pár link: [link]

[link] (ők 40 ezerért vannak, ami szerintem jó ár egy törzskönyves fajtatiszta macskáért)

2011. dec. 23. 20:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha fajtatiszta cicát akarsz, keress hivatalos tenyészetet. Ott biztosan garanciát vállalnak az általuk eladott állatért.A hirdetés inkább szaporítónak tűnik.
2011. dec. 23. 21:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Az utolsónak igaza van! Ha ennyire nem megbízható a hírdető, akkor egyértelműen nem szabad tőle vásárolni.

Ha brit cicát akarsz, szépet és megbízhatót (ahol garanciát vállalnak arra, hogy a szüleik szűrtek azaz egészségesek, akkor bizony rá kell szánni 50-60 ezer Ft-ot.

A hirdetést akkor venném komolyan, ha feltünteti benne a kennel nevét és a honlapcímét. Ennek hiányában szaporítóról beszélünk....sosem vásárolnék tőlük...am meg abrit macskák szégyeneit árulják...

A kép, amit belinkeltél másodszor, lehetséges, h fajtatiszta brit, cuki is, de nem szép brit.

2011. dec. 23. 22:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Sztem egy menhelyi vagy talált/kóbor cica ugyanolyan aranyos mint egy fajtiszta,és még fizetni sem kell érte :) azt az árat elteheted egy évi macskakajára :)
2011. dec. 25. 22:26
 15/16 A kérdező kommentje:

direkt brit cicát akartunk, mert volt már házimacskánk és sajnos nagyon sok gondunk volt vele.

2 napja viszont egy kennelből vettünk egy gyönyörű 12 hetes kék brit fiúcskát és örülök, hogy nem az expressz.hu-n választottunk!

2011. dec. 26. 12:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Ennek igazán örülök! :)) Mi lett a neve? Vagy még nincs neki? :))
2011. dec. 27. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!