Hogyan tudnám kideríteni azt, hogy a macskám ivartalanítva van-e?
Állatdokival kerestesd meg a heget, vagyha elég szemfüles vagy, akkor te is észreveheted. De ha már ennyi kézen megfordult a macska, akkor nem hinném, hogy túl felelősségteljes gazdái lettek volna és ivartalanítják.
Vagy B változat, legközelebbi párzási időszakban megyfigyeled.
Sajnos meg kell várnod a párzási időszakot. Ha tüzelni kezd, akkor egyértelműen nincs. De nem is tudom, hogy ilyen korú cicák tüzelnek még?
Állatorvos ránézésre valóban nem tudja megmondani. Pont a mi dokink mesélte, hogy egyszer elvittek hozzá egy talált cicát ivartalanítani, és a műtét közben kiderült, hogy ezt valaki egyszer már elvégezte...
Ha párzási időszakban csak bújósabb volt, de nem volt vernyákolás, popsitolás, akkor szerintem nem ivaros. Nekem egy éves benti lány cicusom van, mi konkrétan nem aludtunk tüzeléskor, úgy vernyogott a lelkem.
(Utolsó voltam.)
Nekem mindig hangoskodik, hízeleg. Egy fajtatiszta sziámi cicáról van szó. Ezért hiszem azt, hogy ivartalanítva van, hiszen a tenyésztő csak akkor nem ivartalanítja, ha tenyészállatnak adja el, egy igazi tenyésztőnek a fajta nemesítése a célja, nem a szaporítóknak szeretne kedvezni. Biztos, hogy jó kennelből való a cica, egy gazdag férfitől van, akihez a szintén gazdag szomszédjától ment át.
Köszönöm az eddigi segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!