Debrecenbe hová menjünk macskát ivartalaníttatni?
Hát a Vezérre semmiképp ne menjetek, mert kontárok! Én a Pavlov kutyáját ajánlom. Nem a legolcsóbb, de itt tuti jó kezekben van az állat!
Hmm, utolsó, ez érdekes. Én oda járok, de engem soha semmire nem beszélt rá... Az ivaratalanítás meg ivartalanítás, megcsinálja és kész, miért ajánlgatna más vizsgálatokat? :O
Ettől függetlenül megírhatnád te hova jársz, ha a Pavlovot szarnak tartod! :O
Na árat mondani sajnos nem tudok. Csak azt tudom, hogy az én lány (sajnos) cicámat máshol ivartalaníttattuk, és probléma volt vele. A Pavlovban kezelték ki (őket ajánlották), és mivel nagyon korszerűek a módszereik, ma már biztosan hozzájuk mennék ivartalanításra.
A kandúr cica mondjuk más, sokkal kevesebb kockázattal jár, végül is vihetitek egy kevésbé modern/olcsóbb rendelőbe is, valószínűleg nem lesz probléma. :) Ha lány cicád lenne, akkor viszont "ragaszkodnék" a Pavlovhoz.
Mindenesetre ha érdekel a dolog, telefonon biztosan informálnak az árról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!