Minek a hatására válnátok meg kedvencetektől?
Cica esetében:
- ha a gyermekem súlyos allergiás lenne ár(én allergiás vagyok a macskaszőrre,így tudom milyen érzés)
-ha totál megvadul,és kezelhetetlenné válik
- ha a cica átpártol egy másik családhoz,és ott sokkal jobban érzi magát,sőt a család is örömmel fogadná..
Kutya esetében.
- ha halálos beteg,és nem akarom hogy szenvedjen akkor elengedem :( (mármint elaltatom)
Cicának? Semmi. Semmi olyan ok nem lenne, amiért elküldeném magamtól. Ahol két ember eszik, ott eszik egy cica is.
Ha gyerek születik, akkor sem adnám oda senkinek. Figyelni kell rájuk és kész.
Költözés esetén sem. Vagy azért, mert leve saját ház/lakás lenne, vagy olyan albérletbe mennék, ahol macskát is lehet tartani.
Szóval, nem, nálam nincs olyan ok, amiért ez lenne a döntésem.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Feltettem már hasonló kérdést korábban, de már tényleg nem tudom mit tegyek. Ha van is javulás, csak átmeneti sajnos.
Én most úgy érzem, hogy krízis helyzet van.
Ahogy írta egyikőtök, megvadult és kezelhetetlenné vált. Volt, hogy engem is megtámadott, belekapott a szemembe, elég csúnya lett.
Tiszta, jó minőségű macskaalom van neki, mégis már több szőnyeget tönkretett az ide-oda pisiléssel. Olyan is volt, hogy besz.rt az ágyunkba. Most legutóbb a szennyes tartó kosarat szemelte ki pisilőhelynek. Épp ecetes vízben áztatom a ruháinkat, hogy ne legyenek büdösek :\ Ivartalanított egyébként. Próbáltam már szerintem mindent, közös játék, kitüntetett figyelem a macskának, de pár normális nap után kezdődik elölről... Valószínű, a gyerekekre féltékeny (egy tipegő meg egy születendő), de ez így nem állapot.
Nekem is van cicám 9éves. 3éves a fiam, 9,5hós a lányom, de ilyeneket nem csinált szerencsére.
Ha megszületik a pici, akkor még vadabb lehet. Én ebben az esetben, a gyermekeim védelmében, családon belül elajándékoznám, mégha időlegesen is.
ma 21:58
Jöhetsz nyugodtan takarítani :)
Az ilyen "bölcs" válaszok íróitól mindig szeretem megkérdezni, mások kérdéseinél is, hogy ugyan hány gyereket és háziállatot nevel és hány háztartást vezet teljes összhangban?
Ha mindegyikre legalább 1 a válasz, akkor szívesen veszem a bevált tapasztalatokat.
Ha ennyi elfoglalt vagy, miért vállaltál be egy cicát? Hol volt akkor a józan ész? Nem utólag kell sírni.
Utolsó válaszoló, szerintem már kár azon elmélkedni, vajon megy-e a cica, vagy marad, mert a "kedves gazdi" már minden bizonnyal kitette a szűrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!