Szerintetek kihertéltessem a kandúr cicámat? Előnyei, hátrányai?
Előnye: nyugodtabb lesz, nem fog csavarogni, kisebb az esélye a verekedésnek, nem hallod majd a randi "szavát", nem jelöl mindenhova a lakásban
Hátránya: nagyobbra nő (nekem a nőstény cicám volt akkora mint egy nem ivartalanitott kandur, hajlamosabb az elhízásra
nem baj ha már elmúlt egy éves, semmi probléma nem lesz belőle.
Hidd el ő nem fogja érzékelni hogy van e neki vagy nincs neki (heréje) az ilyen "drasztikus depresziós gondolkodás" csak az emberek fejében van... meg az állatos filmekben ami szintén az emberek fejéből pattan ki...
Nálunk nem "divat" az ivartalanítás, de ebben az is benne van, hogy ha lesz kiscica, akkor meg is hagyjuk, és őt is beoltassuk, rendesen etessük, és foglalkozunk vele. Szerencsére megtehetjük, és kell is a macska.
Viszont van előnye is. Rengeteg a kidobott macska, vagy amelyik csak egyszerűen elkóborol. Mondom én nem szeretem, és nem is fogom ivartalanítani a cicusaimat, de vállalom is a felelősséget értük. Szerintem ha nem akarsz kiscicákat, akkor ivartalanítsd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!