Kóbor cicusok költöztek az ajtónk elé, mit csináljunk velük?
Pár hete kb 2-3 hete keveredtek ide fekete kóbor cicák, mivel nekem is van cicám félek, hogy megfertőzik vagy bántják.
Aranyos cicák 4 kölyök és egy anyuka.
Az a baj, hogy 40 km-en belül nincs menhely ahova bevihetnénk őket.
A hátsó ajtónknál várnak mindig, hátha kapnak kaját.
De van ott egy macska ajtónk, és kezdenek rájönni, hogy, hogy kell használni.
A kölykök is azért pár hónaposak biztos vannak.
Mi a teendő, hogy elmenjenek, vagy hova lehetne vinni őket?
Köszi a választ:)
Tegnap adtam neki enni mert nagyon megsajnáltam, de evett és utána nem is láttam, am meg állatot így enni nem láttam még...majdnem megfulladt annyira habzsolt...Amíg nem jön meg az új családtag (kutyus) addig tudom etetni...szívem szerint megtartanám, de anyu eléggé ellene van...az állatorvos meg azt mondta, hogy nem tud vele mit kezdeni-.- vele se jutottam többre....azt nem értem ha elengedik az állatokat, akkor minek csinálnak menhelyet?....emberek...
De meg próbálok a magam módján mindent megtenni a cicusért, keresek neki valakit, ha nálunk nem maradhat..
A másik néni akinek a kölyköket adtuk, kidobta piciket az utcára, így ment az egész csapat máshova.
Ez kimaradt:)
Te jó ég... az a néni, aki kidobta, nem normális... :S
De örülök, hogy minden jól alakult. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!