Zárt alomtálca - meg fogja szokni egyszer?
Próbáld meg fokozatosan, ne rakd rá teljesen, csak tessék-lássék, úgy, hogy még belemenjen (lehet, hogy eleinte csak a szélének fogod tudni támasztani, nem baj, szokja meg, hogy ilyen is van), aztán fokozatosan húzd egyre jobban a helyére.
Ha meg nem megy, akkor vedd le a fedelét. Egyábltalán minek az?
9 hónapos a fiam, így elég lenne a fal felé fordítanom a billenőajtó részét, hogy ne turkáljon, egye az almot. :) Most meg mindig zárnom kell a fürdőt, meg nyitnom, ha a macskának kell.
Ez jó tipp, a fokozatosság, ezzel fogom szerintem kezdeni. :) Köszi!
Titkon reméltem, hogy egy anyuka is idetéved a tapasztalatával és megértésével. :)
Most feltettem a tetőt, levettem az ajtókát, de azt hiszem, még nagyon a hordozó feeling jön rá, ha meglátja, az meg csak "rosszat" jelent.
Nagyon reménykedem, hogy meg fogja szokni, sokat segítene.
Szia! Biztos megszokja! Tegnap kapta, még ideje sem volt "feldolgozni" a változást :) De nem lesz baj. Majd írj mi történt :) Szurkolok!
(Az anyuka, aki tegnap idetévedt) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!