Időskori bénulás?
Macskánk 16 éves. Tegnap semmi baja nem volt, ma pedig nem bírt lejönni a garázs padlásáról. Felmentem, levettem. Észrevettem, hogy vonszolja mindkét hátsó lábát. 18h-tól van doki, már szóltam, hogy megyünk.
Volt már valakinek hasonló esete? Eszik, birizgálja a tengerimalacokat, de hát, látom a kis szemében, hogy már menne a szivárvány hídon :'(
Rengeteget fogyott, csont és bőr, pedig rendes főtt csirkét is kap heti 4-5 alkalommal.
Szegény cicc :( Mit mondott a doki?
Bénulással én nem találkoztam, de a mi cicánkat közel 17 évesen kellett elaltatni, időskori végelegyengülés miatt. A vérképzés ekezdte felmondani a szolgálatot, kiszáradt, csont és bőr lett, nem kellett neki a legfinomabb falat sem, közben kérte a kaját, és utolsó nap már nagyon fontolta, hogy felugorjon-e a kanapéra... Két hét sem telt el a bajok jelentkezése után, hogy a doki kimondta, hogy semmi értelme tovább kínlódni vele..
Csak úgy magától, nem tartom valószínűnek, bármennyire is idős a macska.
Valószínűleg egy rosszul kivitelezett ugrás / esés következtében történhetett valami a gerincével esetleg a csípőjével, de biztosat majd az orvos tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!