Tényleg el kell pusztítani őket?
13:18: teljesen igazad van, bocsanat hogy elvesztettem az empatikus kepzetsegemet...
"Szoval, gyermekem, igen, anyukad jol gondolja, szegeny mamacica direket nem evett eleget, hogy ne legyen eleg eros, de semmi gond, a kivalasztott kettot majd elvisszuk az erdo szelere, ahol a mokusok majd felnevelik, mint a kis mauglit a farkasok..."
// Igen, itt csak a szuloknek van felelosege, de most komolyan.. hazudjak egy gyereknek? (A "Es mellekesen lehet hogy az anya is" voltam.) //
13:33 empatikus KÉPZETTSÉG?
Na, ezen beröhögtem...
NEm hazudni kell, te barom, itt a csomagolásról van szó...remélem egyszer a te gyerekednek is hasonló hangnemben tartanak valami számára fontos dologról kiselőadást.
13:41: bocsi, elfelejtettem mondani, hogy en Iron szarmazasu vagyok. -_-! (Tod, ironia)
Es a empatikus erzekem azt sugja, hogy szivem szerint fejberugnam a kerdezo anyukajat, de az empatikus _kepzettsegem_ azt mondja/tanitottak hogy ilyet nem irunk/mondunk..
Es ahogy mondani szoktam, ussenek agyon, ha ennyire alszent modom viszonyulnák a sajat gyerekemhez. :/
A szemléletformálást gyerekkorban kell elkezdeni.
Most kell a gyerekkel megértetni,miért rossz,ha a macskák kontroll nélkül szaporodnak,ilyenekkel vannak tele a menhelyek stb.
Ha meg a "kedves"anyuka a kicsiket elpusztítja(kivétel,ha állatorvos altatja el őket humánusan)bűncselekményt követ el,aminek állatkínzás a neve és ezért akár börtönbüntetés is kiszabható,de pénzbírság biztosan.
Aha, azért nem tudtad első körben rendesen leírni...
Idézem:"elvesztettem az empatikus kepzetsegemet"
állszentség?
Nézd, nekem nem veled van a bajom.
Nem kötözködni akartam. Csak annyi, hogy egy gyerek itt kér segítséget, jó, hogy nem söpritek szőnyeg alá a problémát, de nehogymár az a módja, hogy kajánul a markunkba vihogunk "nem ivartalanítottad, most megdöglik a macskád, hihihi".
Ez visszataszító.
Sohajt. Harom evesen a 2. alom, nem ivartalanitatta az anyuka, az allat "vekony es gyenge" az anyuka megoldasa 4-bol 2 kiscica "elvetele"...
Sajnalom, a erzekem meg mindig fejrugast sug, a kepzetsegem meg azt mondja, inkabb gondolja a gyerek, minden felnott olyan ... mint az anyukaja, nem az o szulei felelosegvalalas, es problemamegoldasi kepessegevel van a gond..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!