Mért ilyen a cica? (kép is van)
Van egy kis fehér cicánk,az egyik szeme zöld,a másik kék,és felfigyeltem arra,hogy ha valamit figyel azt sokszor így:
elferdíti a fejét.Anya azt mondta,azért mert lehet hogy a kék szemére vak.Szerintetek is?Vagy ez csak ilyen kölyökcica bolondság?
Nahát! Nagyon édes!
Én inkább pigmenthiányra gondolok. Ami feltűnt viszont, nem látom a pupilláját..
De aranyoooooos *_______*
Bocsi nem tudok segíteni. Amúgy erről jut eszembe, hogy az egyik barátnőm apukájának az egyik szeme barna, a másik sötétzöld :D
Vak egyáltalán nem lehet. Fehér cicáknál gyakori a kék szem, és van egy ezer éves cikkem ezekről a génekről, hogy mi okoz SÜKETSÉGET (nem vakságot!). A link: [link]
Egyébként szerintem ez teljesen normális, hogy így fordítja a fejét. Szerintem.
A kiscicák gyakran néznek így félre tartott fejjel. Sőt még néha a felnőttek is ha nagyon érdekli őket valami. Kutyánál is meglehet ilyesmit figyelni.
Szóval nem feltétlenül vak, viszont arra lehet némi esély, hogy az egyik szemére kicsit rosszabbul lát. Ez főként a távolságérzékelésben zavarhatja a cicust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!