Honnan tudhatom, hogy cicám csak "szünetet tart" az ellésben, vagy esetleg baj van?
6 éves cicám első elléséről van szó, tegnap éjjel virrasztottam mellette, az első két órában megszült 3 picit, de azóta semmi, pedig úgy érzem van még benne 1 vagy 2 cica, ahogy tapogatom a hasát. több helyen is olvastam, hogy előfordulhat, hogy " két részletben" születnek a cicák és 24 óra is eltelhet, mire újra belekezd. Azt is tudom, hogy akkor van nagy baj ha a szülőcsatornában akad el a pici és úgy húzódik el az ellés, de ezt kizárhatom, mivel akkor erőlködne, szenvedne... Ennek ellenére aggódok. Honnan tudhatom, hogy minden rendben és hamarosan folytatja az ellést, vagy esetleg "bennrekedtek" a cicák?
Az első 3at gond nélkül megszülte, egyet fejjel,kettőt farral előre. azóta jól van, nem kimerült, eszik (csak válogatós :)), meg mászkál is, ha a kicsik alszanak,de amint kicsit nyüszögnek, már bent van náluk. Tehát teljesen normálisan viselkedik.
Előre is köszönöm a segítséget!
1 6 éves macskát felesleges volt elletni
2 már legalább 10-12 órája állatorvost kellett volna hívni hozzá - a bent maradt kölykök már halottak, ha az anyát meg akarod menteni, akkor azonnal orvos
istenem! már mért ölném meg... annyi kérdésnél volt ez előadva, majd visszajött a kérdező és közölte h a cica azóta is él és virul...
Nah igen.. a méhlepény... rengeteget olvastam az ellésről (igen tudom: fial nem ellik) de az még mindig nem tiszta h a méhlepényből egy darab van, vagy minden kiscicához van. tudom hülye kérdés, de zavarosan van leírva mindenhol. viszont mindden cica után jött ki valami, amit megevett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!