Szoktatok tejet adni a cicátoknak? Kölyoknek is lehet? Van értelme vagy árt esetleg?
a tej minden macska bélrendszerét tönkreteszi lehet hogy csak azt látod hogy megy a hasa de neki ez kösöbb komoly problémákat okozhat de az is lehet hogy nem megy neki a hasa töle de attol még nem jo neki ez csak egy tévhit hogy a cicáknak tejet kell adni nem függnek töle a természetben se mennek oda a tehénhez és kezdenek el szopni :D az anya macska anyateje nem olyan mit a tehéntej a macskák 95% laktozérzékeny igy nem okos dolog nekik tejet adni
nekem tesomék macskatenyésztésel foglalkoznak nekem is ök mondták el :D remélem a te cicád nem oylan érzékeny a tejre hogy "sokkot" kapjon :D
sajnos nekünk is volt egy tejsokkos cicánk
egyszer elkellet mennem egy hétre és hugom vigyázott rá és egyik nap késésben volt igy tejet adott neki hugom elment a cica pedig befuladt töle és elájult ha nem megy vissza akkor egy könyvéért akkor elpusztul a cica szerencsére a sulija közelében volt egy állatorvos azt viszont nem tudom hogy ott micsináltak vele de jobban lett és boldogan 17 évesen pusztult el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!