Egyik barátnőmnek 6 lány cicája van. (? )
Eleve nem értem, minek valakinek hat macska, ha aztán nem tudja a feltételeket biztosítani.
Egyébként azt ne gondolják, hogy a kiscicák elaltatása majd olcsóbb lesz...
Szerintem nem is lenne baj, hogy 6 lány cicája van, hogyha szobában/házban vannak. De ha kint a szabadban, akkor baromi felelőtlen a barátnőd. Már ezekhez is kéne hívni az állatvédőket. Ha mindnek lesz kismacskája mit csinál? Ezt kérdezd meg tőle.
Ha sok a pénz, amibe az ivartalanításuk kerül, legyen kevesebb macskája, vagy tartsa bent őket.
Oké, hogy ingyen kölyökmacskát, picit könnyű odaadni, legalább is Budapesten, még aznap elmennek a hirdetett macskák. De 6 macska kismacskája az rengeteg lesz.
Szerintem simán kihívhatnál valakit, aki kötelezi rá, vagy ilyesmi.
ma 10:35 vagyok
Na igen, régebben sem szórakoztak sokat a kismacskákkal: vízbefojtották, esetleg agyonütötték. Elég szörnyű, én nem tudnám megtenni.
De az állatorvossal kapcsolatban, a szomszédban született 8 kiskutya, de csak kettőt tartottak meg, a többit elaltatta az orvos, minden további nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!