Hogyan fürdessem meg a macskát? Tipp & Trükk
Fél éves cicám van, és mostanában sáros szokott lenni a mancsa. Ha behozom akkor megkellene fürdetni! Ha meglássa a vizet, akkor mindjárt menekül, kapar, nyávog. Nincs valami megoldás? Csak a lábát akarom megmosni!
Nem megtörülgetni (tudom hogy aszt fogjátok írni)...
Attól hogy megtörülöm ugyan olyan marad...
Köszi a válaszokat! -Igen kertes házunk van, de szeretem ha bent van.
-Nem akarom hogy "örök-harag" legyen. Aszt akarom hogy ne haragudjon rám.
- Az a védő felszerelés pl. Téli kabát, kesztyű, heggesztőszemüveg, fűnyíró arcvédő, napszeműveg, búvárszemüveg, sínadrág, hegymászócipő, sál, sapka? :D
Én úgy szoktam megfürdetni, hogy eresztek kb 15cm melegvizet a kádba, majd vele együtt bemegyek a kádba és ott lerakom a cicust nyakig a vízbe.
Majd szépen megmosom.
Nem mondanám hogy imádja, keservesen nyávog, de hagyja.
Majd kirakom egy előre kikészített törölközőre, megtörölgetem és már mehet is. A vízbe rakásnál és onnan kivételnél szokott csak néha karmolni kicsit.
Folyó vízzel nem sikerült megfürdetni, attól bepánikol, rúg, karmol.
Amúgy néha játszik a vízzel (folyó vízzel is), de csak magától (és nyáron).
Amíg nem fejlesztettem ezt a fürdést ki, addig vizes szivaccsal tisztítgattam, az is jó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!