Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Közönséges macska vagy fajmacska?

Közönséges macska vagy fajmacska?

Figyelt kérdés

Előző macskám fajmacska volt,bár a véletlen hozta úgy.Most megmenthetnék a fagytól(gazdijának nem kell) egy közönséges , 1 hónapos kisördögöt, ráadásul nem is szép.

Vagy várhatnék egy fajmacskára...

Nem tudom,mit tegyek.

2011. nov. 3. 13:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Milyen a nem fajmacska? Kanári-macska keverék...?
2011. nov. 14. 09:48
 12/14 eszta41 válasza:
56%

Én egy igazi nagy macska rajongó vagyok. Ha tehetném minden macskát befogadnék. A kérdés egyik felére a válasz: ha megteheted fogadd be. Sajnos a macskák csak ritka esetben élnek 15 évig. Valami mindig történik velük. Vagy autó, vagy ellopják... De amíg van, rengeteg örömet okoz.

A másik fele a kérdésnek: Fajmacska vagy házi?Én sokáig csak házi macskát tartottam.Majd úgy hozta az élet, hogy lett egy sziámim. Annak a természete, viselkedése...mindene felülírta a macskáról alkotott képem. Néhány hete eltűnt.Valószínű ellopták. És most gondolkodok, hogy kell e nekem egyáltalán másik macska.

Úgyhogy pontosan értem a kérdésed. Ezt csak Te tudod eldönteni, ne várj erre választ senkitől!

2011. nov. 14. 10:54
 13/14 A kérdező kommentje:

Megtartottam az egyiket,másiknak gazdit kerestem még aznap.

Mit mondjak...a fajmacska nyugodt, kiegyensúlyozott természete után nem volt könnyű dolgom felnevelni a kisördögöt,mai napig nincs könnyű dolgom vele,mert nagyon eleven, de harap,karmol,kiszámíthatatlan..

De gyönyörű fényes lett a fekete bundija és olyan kis okos buksija van.Imádom őt!

2012. jún. 5. 09:22
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem sok cicám van és majdnem mindegyik mentett és kicsi korukba csunyácskák voltak és nagy korukra nagyon is szépek
2016. dec. 18. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!