Mikor hozhatom el a cicámat?
Tegnap óta kezd kinyilni a szemük :D
És most megyek meglátogatni őt !
Köszi a gyors választ !
De a szemkinyílás után mennyi idő?
Valóban nem árt, ha még marad kicsit az anyjával, mert tőled nem igazán fogja megtanulni, hogy például a kocsi meg a kutya veszedelmes. :) Baja nem lesz, ha tud önállóan enni, de egy-két dologra ott jön rá.
Ha mégis elhozod rögtön mikor már nem szopik, akkor figyelj oda rá, hogy ilyenekre lehet neked kell nevelned, hogy a jónak tűnő játék a másiknak fáj (kezedre támad stb). Ideális esetben ezt otthon megtanulja.
Nekem kisebb volt a cicám, ő úgy szocializálódott, hogy még szopott volna, de valahonnan kitették, és mindenki elzavarta az utcában nehogy tanyát verjen náluk, én meg pont akkor voltam ott nyaralni, összeszedtem és elhoztam onnan. Tündéri, alkalmazkodó okos cica lett, de kicsit tartok tőle, hogy egy-két dolgot a saját kárán fog megtanulni mert én nem tudok úgy beszélni vele, hogy fiam látod ettől félni kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!